De beoefening van Dru yoga, Kriya yoga, meditatie en kennis van de chakra's waren mijn eerste ervaringen op holistisch gebied, waardoor ik na verloop van tijd mijn grote gave ontdekte om via energie te genezen.
Energie is een kracht die verschillende vormen kent en het vermogen heeft veel dingen te verplaatsen of te veranderen.
Het is de zuivere verbinding met de Bron en zit van nature in ons, vanaf de geboorte.
Men kan dus stellen dat het alleen aan onszelf is om het te willen zien, te ervaren en onderdeel te maken van ons dagelijks leven.

Als kind en tiener voelde en herkende ik dit potentieel al in mij, maar ik wist toen niet hoe ik het moest benoemen of hoe ik het moest gebruiken.
Mijn weg van persoonlijke en spirituele groei heeft me geleerd het een plaats in mij te geven, het te identificeren en het uiteindelijk te gebruiken.
Toen ik klaar en voorbereid was, vrij van overtuigingen en blokkades die me verhinderden volledig toegang te krijgen tot deze gave, ontdekte ik de manier waarop ik er een concrete betekenis aan kon geven.

Ik ontdekte een zeer eenvoudige techniek, gebaseerd op de beweging van deze energie, waardoor het mogelijk is genezing te brengen aan zichzelf en anderen:

In feite heb ik het eerst op mezelf geëxperimenteerd, met succes, waardoor de chronische fysieke pijn, veroorzaakt door een vermeende fibromyalgie, die mij al jaren in mijn bewegingen beperkte, verdween.

Mijn missie is dan ook om deze techniek te delen met degenen die dat willen:
Ik organiseer cursussen en thematische seminars, maar ik voer ook persoonlijke behandelingen uit.

De seminars zijn gebaseerd op de uitleg en praktische demonstratie hoe onmiddellijke genezing kan plaatsvinden bij fysieke, chronische of tijdelijke pijn.

Zelfs angst, een emotie die in ieder van ons aanwezig is, kan worden beheerst en getransformeerd door middel van energiebeweging: ik hoop dat enkele van mijn suggesties hierover gewaardeerd worden.

Basale meditatietechnieken en principes van goede voeding maken deel uit van het genezingsprogramma dat ik promoot, en vergemakkelijken en versterken het resultaat van het toepassen van energiebewegingen.

✉ī¸ Als u gecontacteerd wilt worden, gelieve dit formulier in te vullen:


Klik op de visitekaart om een kopie te downloaden: